Prestaties

Hier zijn enkele van onze huishoudelijke en industriële werken. Wij bieden verschillende elektrische interventies aan zoals elektrische upgrades, installatie van een volledig verlichtings- of domoticasysteem, installatie van een telecomnetwerk, enz. 

CD Engineering is ook een expert in elektrische reparaties. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons werk

Constructiewerkzaamheden

CD Engineering werkt op nogal belangrijke bouwplaatsen. Hier zijn enkele voorbeelden van onze verwezenlijkingen.

Verlichting prestaties

CD Engineering biedt u verschillende soorten verlichting, of u nu een sobere of een gesofisticeerde binneninstallatie wenst. Wij werken ook voor tuinverlichting. Bovendien zijn onze teams opgeleid om verlichting te installeren in gebouwen, kantoren en industriële omgevingen. Wij staan tot uw beschikking om de verlichting te vinden die aan uw wensen voldoet.

Devis gratuit par téléphone ou mail

CD Engineering se rend particulièrement disponible pour répondre à toutes vos questions sur ses différentes interventions. 

Vous souhaitez recevoir rapidement un devis, ou demander plus d’informations sur notre méthode de travail ? Appelez-nous, ou envoyez-nous un message !

0
jaren ervaring
0
experts tot uw dienst
0
gemeenten en steden
0 +
tevreden klanten

Domotica prestaties

Kortom, een domoticasysteem is een centralisatie van uw verschillende elektrische systemen. Het doel ervan is in de eerste plaats uw dagelijks leven te vergemakkelijken. Deze systemen hebben onder meer betrekking op uw verwarmings- of energiebeheerinstallatie. Om u optimaal comfort te bieden, kunnen de meeste van uw toestellen worden bediend met een eenvoudige spraakopdracht.
Anderzijds kan dit gebied worden toegepast op bedrijven en industrieën. CD Engineering is ook efficiënt voor de installatie van grotere systemen.

Dankzij onze deskundigheid hebben wij op dit gebied talrijke realisaties verwezenlijkt. De foto’s hieronder zijn voorbeelden van enkele van onze werkzaamheden. Als u meer wilt weten over deze foto’s, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan een afspraak maken voor een prijsopgave en de organisatie van de werkzaamheden afspreken.

Datacenter

De volgende foto’s zijn onze prestaties gemaakt op verschillende bouwplaatsen. Wij zijn inderdaad gespecialiseerd in de installatie van datacenters voor bedrijven. Het datacentrum, ook wel datacenter genoemd, is de fysieke locatie waarop apparatuur is gegroepeerd. In feite is het het informatiesysteem van de onderneming. Het omvat centrale computers, servers, opslagruimten, netwerk- en telecommunicatieapparatuur. Het is een zeer belangrijk instrument, aangezien het tot taak heeft computergegevens te beheren.

Telecom

Telecom is in de eerste plaats een middel dat wordt gebruikt om communicatie op afstand tot stand te brengen. Om u in staat te stellen binnen een bedrijf te communiceren, beschikt CD Engineering over de capaciteit om een complex Telecom-netwerk op te zetten. Wij voeren ook Telecom installaties aan huis uit.

De volgende verwezenlijkingen hebben dus betrekking op Telecom. Kies een expert voor dit type installatie, ze vereisen immers een bijzondere deskundigheid.

Getuigenissen van onze klanten

Onze klanten vertellen over onze elektrische herstellingen in Brussel en zijn 19 gemeenten

Elektriciteitskast

Elektriciteitskasten zijn essentieel voor een kwaliteitsinstallatie. In dit opzicht zijn wij specialisten in de installatie ervan. Hier volgen enkele voorbeelden van onze prestaties.

Green energy

Groene energie maakt inderdaad deel uit van onze expertise. Wij installeren onder andere zonnepanelen voor uw huis. Inderdaad, wij zijn uw bevoorrechte partners als u dit project heeft. Zoals u kunt zien aan onze prestaties in het verleden.

Afwerkingen

CD Engineering biedt u ook zijn diensten aan voor de elektrische installatie van A tot Z. Bovendien werken wij aan alle aspecten van de ruwbouw tot en met de afwerking. Zie een voorbeeld dankzij deze foto’s van onze realisaties.

Metallic prestaties

Door onze ervaring en onze ernst worden wij ingeschakeld om aan verschillende projecten te werken. Onder andere, metalen realisaties zoals hier geïllustreerd.

Kantoren

CD Engineering biedt u zijn diensten aan voor al uw projecten, met name in uw kantoren. Neem contact met ons op en wij zorgen voor de elektriciteit in uw werkruimte. Dit om het te verbeteren en uw elektrisch systeem op peil te brengen. Hier zijn enkele van de projecten die wij hebben uitgevoerd.

Zoals u kunt zien, biedt CD Engineering kwaliteitsdiensten op alle gebieden die met elektriciteit te maken hebben. Deze uitmuntendheid in onze prestaties hebben wij vooral aan u te danken. Het is immers omdat wij rekening houden met uw opmerkingen en uw verwachtingen dat wij u een kwaliteitsservice kunnen aanbieden. Heeft u echter vragen of informatie die u met ons wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Op dezelfde manier staan wij tot uw beschikking voor het opstellen van een bestek.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 10

No votes so far! Be the first to rate this post.

Ouvrir le chat
Contactez-nous
Scan the code
Contactez-nous via WhatsApp