Constructiewerkzaamheden :

CD Engineering werkt op nogal belangrijke bouwplaatsen. Hier zijn enkele voorbeelden van onze verwezenlijkingen.

Gros oeuvre 1
électricité batiment
Gros oeuvre 3

Verlichting prestaties :

CD Engineering biedt u verschillende soorten verlichting, of u nu een sobere of een gesofisticeerde binneninstallatie wenst. Wij werken ook voor tuinverlichting. Bovendien zijn onze teams opgeleid om verlichting te installeren in gebouwen, kantoren en industriële omgevingen. Wij staan tot uw beschikking om de verlichting te vinden die aan uw wensen voldoet.

electricien woluwe-saint-pierre
électricien bruxelles
electricien woluwe-saint-pierre

WIJ STAAN AL MEER DAN 24 JAAR TOT UW DIENST

Domotica prestaties :

Kortom, een domoticasysteem is een centralisatie van uw verschillende elektrische systemen. Het doel ervan is in de eerste plaats uw dagelijks leven te vergemakkelijken. Deze systemen hebben onder meer betrekking op uw verwarmings- of energiebeheerinstallatie. Om u optimaal comfort te bieden, kunnen de meeste van uw toestellen worden bediend met een eenvoudige spraakopdracht.
Anderzijds kan dit gebied worden toegepast op bedrijven en industrieën. CD Engineering is ook efficiënt voor de installatie van grotere systemen.

Dankzij onze deskundigheid hebben wij op dit gebied talrijke realisaties verwezenlijkt. De foto's hieronder zijn voorbeelden van enkele van onze werkzaamheden. Als u meer wilt weten over deze foto's, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan een afspraak maken voor een prijsopgave en de organisatie van de werkzaamheden afspreken.

Réalisation
Réalisations
Réalisation

Datacenter :

De volgende foto's zijn onze prestaties gemaakt op verschillende bouwplaatsen. Wij zijn inderdaad gespecialiseerd in de installatie van datacenters voor bedrijven. Het datacentrum, ook wel datacenter genoemd, is de fysieke locatie waarop apparatuur is gegroepeerd. In feite is het het informatiesysteem van de onderneming. Het omvat centrale computers, servers, opslagruimten, netwerk- en telecommunicatieapparatuur. Het is een zeer belangrijk instrument, aangezien het tot taak heeft computergegevens te beheren. 

Réalisations
électricité batiment
électricité batiment

Telecom :

Telecom is in de eerste plaats een middel dat wordt gebruikt om communicatie op afstand tot stand te brengen. Om u in staat te stellen binnen een bedrijf te communiceren, beschikt CD Engineering over de capaciteit om een complex Telecom-netwerk op te zetten. Wij voeren ook Telecom installaties aan huis uit.

De volgende verwezenlijkingen hebben dus betrekking op Telecom. Kies een expert voor dit type installatie, ze vereisen immers een bijzondere deskundigheid. 

Réalisations
Réalisations
électricité batiment

GETUIGENISSEN VAN KLANTEN

"Wij danken u hartelijk voor uw werk, we zijn erg blij met het resultaat."

Caroline van Woluwé-Saint-Lambert 

"Dank u voor de uitstekende service en ik kan u zeggen dat ik zeer tevreden ben."
 
Paredes van Brussels

"Uw personeel was zeer aangenaam en productief."

Elektriciteitskast:

Elektriciteitskasten zijn essentieel voor een kwaliteitsinstallatie. In dit opzicht zijn wij specialisten in de installatie ervan. Hier volgen enkele voorbeelden van onze prestaties.

Réalisations
Réalisations
Réalisations

Green energy :

Groene energie maakt inderdaad deel uit van onze expertise. Wij installeren onder andere zonnepanelen voor uw huis. Inderdaad, wij zijn uw bevoorrechte partners als u dit project heeft. Zoals u kunt zien aan onze prestaties in het verleden.

Réalisations
Réalisations
Réalisations

Afwerkingen :

CD Engineering biedt u ook zijn diensten aan voor de elektrische installatie van A tot Z. Bovendien werken wij aan alle aspecten van de ruwbouw tot en met de afwerking. Zie een voorbeeld dankzij deze foto's van onze realisaties.

Réalisations
Réalisations
Réalisations

Metallic prestaties :

Door onze ervaring en onze ernst worden wij ingeschakeld om aan verschillende projecten te werken. Onder andere, metalen realisaties zoals hier geïllustreerd.

Réalisations
Réalisations
électricité batiment

Kantoren : 

CD Engineering biedt u zijn diensten aan voor al uw projecten, met name in uw kantoren. Neem contact met ons op en wij zorgen voor de elektriciteit in uw werkruimte. Dit om het te verbeteren en uw elektrisch systeem op peil te brengen. Hier zijn enkele van de projecten die wij hebben uitgevoerd.

Réalisations
Réalisations
electricien schaerbeek

Zoals u kunt zien, biedt CD Engineering kwaliteitsdiensten op alle gebieden die met elektriciteit te maken hebben. Deze uitmuntendheid in onze prestaties hebben wij vooral aan u te danken. Het is immers omdat wij rekening houden met uw opmerkingen en uw verwachtingen dat wij u een kwaliteitsservice kunnen aanbieden. Heeft u echter vragen of informatie die u met ons wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Op dezelfde manier staan wij tot uw beschikking voor het opstellen van een bestek.

onze kantoren

  • 5 Place du Champ de Mars
  • 1050 Bruxelles

 

  • 95, Chaussée d’Alsemberg
  • 1630 Linkebeek

Vraag een gratis, vrijblijvende offerte aan

Voor meer efficiëntie en snelheid

neem direct contact met ons op via de telefoon!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.