Elektrische problemen, u zoekt de oplossing?

We grijpen snel in !

Elektrische renovatie, conformiteit ?

Werken en certificeren!

Erkende elektriciens sinds 1996 - Familiebedrijf

Individuele en professionele interventies

Verhuizing thuis Huizen - Bedrijven - Tertiair - Industrieel

Snelle offerte per telefoon of e-mail

U hebt een elektrische renovatie nodig in Brussel en u bent een particulier of een professioneel? CD Engineering, uw elektricien in Brussel, voert aanpassingen uit, voldoet aan de voorschriften en alle soorten elektrische werkzaamheden.

devis électricité maison

Waarom doe je een elektrische renovatie in Brussel?

In de eerste plaats is de elektrische renovatie of de elektrische conformiteit verplicht en bestaat deze uit de controle van de conformiteit van uw installatie met de huidige normen. In België zijn alle elektrische circuits onderworpen aan een Belgische norm. Dit is de RGIE, die de veiligheid van elektrische elementen regelt. Naast de wettelijke verplichting is het voor uw veiligheid van groot belang dat uw elektrische installatie aan de eisen voldoet.

Maar als u van plan bent om uw eigendom te verkopen, kan het ook interessant zijn om het zelf op peil te brengen. Dit stelt alle potentiële kopers gerust en stelt u in staat om uw eigendom tegen een betere prijs te verkopen. Aan de andere kant, als uw woning niet beschikt over een elektrisch netwerk dat voldoet aan de elektrische normen, loopt u het risico geld te verliezen omdat u gevraagd wordt om een korting.

WE STAAN AL MEER DAN 24 JAAR TOT UW DIENST

Hoe voert u uw conformiteit in Brussel uit en valideert u deze?

Het eerste dat u moet doen is een afspraak maken met een erkende keuringsinstantie. Na ontvangst van het keuringscertificaat moet u contact opnemen met een gecertificeerde elektricien en CD Engineering is daar één van. Als het werk eenmaal is uitgevoerd, hoeft u het alleen maar opnieuw te laten controleren door de keuringsinstantie. Tijdens dit bezoek kunnen zij uw elektrische renovatie in Brussel officieel valideren.

Elektrotechnische renovatie in Brussel

Alle Belgische normen en voorschriften zijn in de loop der tijd veranderd om de veiligheid te verhogen. De RGIE eist nu bijvoorbeeld dat een gediplomeerd elektricien die erkend is als CD Engineering uw elektrische renovatie in Brussel uitvoert. Voor alle soorten elektrisch werk kunt u een beroep doen op CD Engineering voor een gratis prijsopgave.

Wij kunnen uw elektrische installaties, uw elektrische apparaten, uw elektrische netwerk, de bekabeling of een elektrische diagnose van uw woning verzorgen. Als we weten hoe we dat allemaal moeten doen dankzij onze elektrische apparatuur, bel ons dan nu voor een gekwalificeerde en erkende elektricien!

KLANTENGETUIGENISSEN

"We danken u hartelijk voor uw werk, we zijn blij met het resultaat."

Caroline -Sint-Lambrechts-Woluwe

"Dank u voor de uitstekende service en ik kan u zeggen dat ik zeer tevreden ben."

Helen - Anderlecht

onze kantoren

  • 5 Place du Champ de Mars
  • 1050 Bruxelles

 

  • 95, Chaussée d’Alsemberg
  • 1630 Linkebeek

Vraag een gratis, vrijblijvende offerte aan

Voor meer efficiëntie en snelheid

neem direct contact met ons op via de telefoon!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.