Elektrische renovatie Brussel: CD Engineering is uw elektrische expert

Elektrische experts sinds 1996 – Meer dan 27 jaar ervaring

Specialist in elektrische renovatie in flats en huizen

Telefonische interventie 7 dagen per week
Online offerte 24 uur per dag

U hebt een elektrische renovatie nodig in Brussel en u bent een particulier of een professioneel? CD Engineering, uw elektricien in Brussel, voert aanpassingen uit, voldoet aan de voorschriften en alle soorten elektrische werkzaamheden.

+ 0
jaren ervaring
0
experts tot uw dienst
0
gemeenten en steden
0 +
tevreden klanten

Waarom doe je een elektrische renovatie in Brussel?

In de eerste plaats is de elektrische renovatie of de elektrische conformiteit verplicht en bestaat deze uit de controle van de conformiteit van uw installatie met de huidige normen. In België zijn alle elektrische circuits onderworpen aan een Belgische norm. Dit is de RGIE, die de veiligheid van elektrische elementen regelt. Naast de wettelijke verplichting is het voor uw veiligheid van groot belang dat uw elektrische installatie aan de eisen voldoet.

Maar als u van plan bent om uw eigendom te verkopen, kan het ook interessant zijn om het zelf op peil te brengen. Dit stelt alle potentiële kopers gerust en stelt u in staat om uw eigendom tegen een betere prijs te verkopen. Aan de andere kant, als uw woning niet beschikt over een elektrisch netwerk dat voldoet aan de elektrische normen, loopt u het risico geld te verliezen omdat u gevraagd wordt om een korting.

rénovation électrique bruxelles

Hoe voert u uw conformiteit in Brussel uit en valideert u deze?

Het eerste dat u moet doen is een afspraak maken met een erkende keuringsinstantie. Na ontvangst van het keuringscertificaat moet u contact opnemen met een gecertificeerde elektricien en CD Engineering is daar één van. Als het werk eenmaal is uitgevoerd, hoeft u het alleen maar opnieuw te laten controleren door de keuringsinstantie. Tijdens dit bezoek kunnen zij uw elektrische renovatie in Brussel officieel valideren.

Renovatie van alle huizen

Verbetering van de normen

Gegarandeerd professioneel werk

Snelle reactie

Elektrotechnische renovatie in Brussel

Alle Belgische normen en voorschriften zijn in de loop der tijd veranderd om de veiligheid te verhogen. De RGIE eist nu bijvoorbeeld dat een gediplomeerd elektricien die erkend is als CD Engineering uw elektrische renovatie in Brussel uitvoert. Voor alle soorten elektrisch werk kunt u een beroep doen op CD Engineering voor een gratis prijsopgave.

Wij kunnen uw elektrische installaties, uw elektrische apparaten, uw elektrische netwerk, de bekabeling of een elektrische diagnose van uw woning verzorgen. Als we weten hoe we dat allemaal moeten doen dankzij onze elektrische apparatuur, bel ons dan nu voor een gekwalificeerde en erkende elektricien!

Getuigenissen van onze klanten voor elektrische renovatie in Brussel

Wij zijn aanwezig in tientallen steden en gemeenten rond Brussel. Hier zijn enkele getuigenissen over onze interventies en renovaties in elektriciteit.

Neem contact op met onze elektriciens expert

Formulaire de contact page contact NL

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 29

No votes so far! Be the first to rate this post.

Ouvrir le chat
Contactez-nous
Scan the code
Contactez-nous via WhatsApp