Elektrische conformiteit in Brussel: erkende elektricien

Elektrische experts sinds 1996 – Meer dan 27 jaar ervaring

Expert in elektrische conformiteit en upgrading

Telefonische interventie 7 dagen per week
Online offerte 24 uur per dag

CD Engineering is een elektricien in Brussel. Wij leveren u de instelling conform maar ook de instelling in de elektrische normen van uw huis. Je hebt net een huis, een appartement of een bedrijf gekocht? U heeft een papiertje ontvangen dat niet voldoet aan de elektrische eisen? Om uw welzijn te garanderen, zijn wij in staat om uw installatie in overeenstemming te brengen.

Aarzel daarom niet om nu contact met ons op te nemen. Wat ons betreft bieden we al 26 jaar onze kwaliteitsdiensten aan.

jaren ervaring
+ 0
experts tot uw dienst
0
gemeenten en steden
0
tevreden klanten
0 +

Elektrische conformiteit in Brussel: onze expertise

Op basis van het bezoekverslag maken we bijvoorbeeld een schatting van de uit te voeren werkzaamheden:

  • Deze schatting omvat zowel de isolatie als het elektrisch verlies (inbreuken 1101-1104).
  • Het kan ook betrekking hebben op de aardverbinding (overtredingen 1021 tot 1211).
  • We houden ons ook bezig met equipotentiaalbinding (overtredingen 1301 tot 1310).
  • Het citaat kan ook betrekking hebben op het verschil (overtredingen 1401 tot 1409).
  • Elektrische schema’s maken ook deel uit van ons vakgebied (overtredingen 1501 tot 1505).
  • Wij kunnen ook een offerte opstellen voor uw elektrische paneel (overtredingen 1061 tot 1808).
  • Wat betreft de beschermingsgeleiders (overtredingen 1214 tot 1219) zijn onze technici opgeleid.
  • Schattingen voor kleurcodering maar ook voor biezen (overtredingen 1081 tot 1819) maken deel uit van onze expertise.
  • In feite is apparatuur (overtredingen 1091 tot 1917) een van onze specialiteiten.
  • We kunnen ook schattingen geven voor Brandbeveiliging (overtredingen 1712 tot 1925).
mise en conformité électrique bruxelles

Stuur ons het verslag per e-mail (contact@cd-engineering.be) of per fax (02-381-31-55). Vermeld uw naam en telefoonnummer en wij nemen daarna contact met u op om een bezoek te brengen. CD Engineering is alle huishoudelijke, tertiaire en industriële elektriciteit. In sterke stroming en ook zwakke stroming. Wij zijn al 22 jaar actief op dit gebied en stellen onze expertise tot uw dienst. In het bijzonder zijn wij gespecialiseerd in de elektrische conformiteit in Brussel. We zijn in staat om alle interventies op dit gebied uit te voeren. Raadpleeg onze werkgebieden, bijvoorbeeld: elektriciteit, domotica, telecom of verlichting. Wilt u een precies idee hebben van ons werk voordat u met ons gaat werken? Ga onze prestaties bekijken.

Conformiteit voor particulieren in Brussel

Bent u een nieuwe huiskoper in de stad Brussel? Denkt u dat het gewoon tijd is om uw elektrische installaties te laten controleren? Voor uw veiligheid en die van uw gezin is het belangrijk om elke elektrische installatie te controleren die mogelijk verouderd is. De conformiteit van elektrische circuits is niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook een morele plicht die je hebt tegenover jezelf, je buren en je familie. Om het risico op brand of kortsluiting te beperken, dient u een erkende elektricien te raadplegen. CD Engineering is de referentie voor elektrische testen in Brussel. Aarzel niet om een offerte aan te vragen op onze site. Onze elektriciens voeren graag een professionele inspectie van uw installaties uit.

Uw vragen over de naleving van de elektriciteitsnormen in Brussel

Wij hebben een lijst samengesteld met de meest gestelde vragen over onze werkzaamheden op het gebied van de elektrische conformiteit in Brussel.

De controle van de elektrische conformiteit wordt met name uitgevoerd door controle van het elektrische netwerk, de stopcontacten, het elektrische paneel, de stroomonderbreker, enz. Een professionele elektricien komt bij u thuis met zijn elektrische apparatuur en voert een controle uit van uw huis. Hij zal u dan een lijst van de bij te werken items bezorgen. Als bijvoorbeeld uw aardingsplug defect is, moet deze worden vervangen. U kunt ook problemen hebben met elektrische aansluitingen, of een elektrisch paneel dat niet aan de normen voldoet. Er zijn veel dingen te controleren als het gaat om de elektrische sector. Vertrouw dit werk altijd toe aan een ervaren elektricien !

Heeft u een elektricien gevraagd om in te grijpen voor de conformiteitswerken? Dan moet u van uw elektricien een conformiteitscertificaat ontvangen zodra de werkzaamheden zijn voltooid. Dit certificaat is het bewijs dat uw huis nu voldoet aan de huidige elektrische normen. Maar natuurlijk is je gemoedsrust het belangrijkste. Daarom moet u voor dit soort werk een betrouwbare professional kiezen. CD Engineering voert in Brussel al 24 jaar lang elektrotechnische interventies uit voor particulieren en professionals. Vraag naar onze referenties als u meer wilt weten over onze expertise. U kunt ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen via ons formulier!

Klantengetuigenissen in elektriciteit en elektrische verbetering

Onze klanten vertellen u over onze werkzaamheden op het gebied van elektrische conformiteit in Brussel en zijn 19 gemeenten

Neem contact op met onze elektriciens expert

Formulaire de contact page contact NL

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 20

No votes so far! Be the first to rate this post.

Ouvrir le chat
Contactez-nous
Scan the code
Contactez-nous via WhatsApp